Weekend Betting
Allt om betting och kasino online

Jämför odds

Att jämföra oddsen på sitt spel innan man spelar det är i dom flesta fall väldigt klokt att göra, många gånger kan man faktiskt hitta ett betydligt högre odds någon annanstans, ibland kan man till och med hitta en bättre lina om man spelar på över eller under t ex. För att göra det så enkelt som möjligt för sig bör man använda en sajt där du kan jämföra odds och få tips om var du hittar de högsta oddsen. Att göra detta på egen hand och jämföra oddsen för hand hos dom olika bolagen skulle bara vara tidskrävande. Glöm inte heller att du kan läsa olika speltips för att få tips om spelvärda matcher och odds. Det finns många sajter som presenterar välgrundade speltips på nätet, varav en favorit är SpelaSpel.se!

Oddsportal.com
Oddsportal är en ganska ny operatör på marknaden men hittade snabbt hem hos spelarna världen över. Man erbjuder en snabb och heltäckande tjänst som presenteras genom en enkelt och väldigt lätt navigerad hemsida. Oddsportal erbjuder oddsjämförelser på ett 16 tal sporter och täcker idag ett 80 tal spelbolag vilket inkluderar många av dom största och vanligaste på marknaden.

Man erbjuder också en tjänst för fallande odds där man via olika inställningar kan få sig en översikt över vilka odds som fallit inom en viss tidsram samt inom olika marknader. Man erbjuder också en översikt på Sure Bets. Utöver det erbjuder man också en rad verktyg man kan ha på sin egen hemsida om man har en för att hålla koll på senaste oddsförändringarna mm. Oddsportal är helt gratis att använda, det enda som krävs är att du registrerar dig för att få tillgång till samtliga spelbolag i oddsjämförelsen, men det är också gratis att registrera sig. Oddsportal har täckning på det mesta och rekommenderas varmt.

Betbrain.com
BetBrain är en veteran på marknaden och har hängt med ett bra tag nu inom spelvärlden. Sidan erbjuder ett stort utbud av både spelbolag men också marknader. För dagen täcker man cirka 33 sporter, hela 154 spelbolag, i skrivande stund har man oddsjämförelser på 1504 events vilket är imponerande.

Just när det kommer till marknader har BetBrain ett stort övertag på konkurrenter då man erbjuder ett riktigt masigt utbud av olika marknader, detta är väldigt tacksam om man kanske spelar på en marknad som inte är så stor och då inte finns tillgänglig hos mindre oddsjämförelsesidor.

Precis som Oddsportal så erbjuder också Betbrain verktyg som du kan visa om du har en egen hemsida eller blogg. Även Betbrain är gratis att använda, dock är det en fördel om man registrerar sig då man får tillgång till fler inställningar på sidan. Betbrain rekommenderas också varmt då den täcker så pass mycket marknader som andra inte gör, spelar du på mindre marknader eller på inte allt för vanliga så ta en titt här för att se om just din marknad finns. Det enda negativa med Betbrain är att sidan kunde varit något mer lätt navigerad än vad den är.

Odds1X2.com
Dom två tjänsterna ovan är rätt stora och täcker en hel del, därför tänkte jag att jag även skulle nämna ett light alternativ som kan vara bra att ha med sig om man snabbt vill kolla oddsen.

Odds1X2 är ett light alternativ till dom stora sidorna, här får man snabbt tillgång till dom allra vanligaste marknaderna och dom vanligaste bolagen. Sidan täcker trots det in en hel del och man behöver inte klicka runt så mycket för att komma dit man ska.

Odds1X2 är en självklar sida i samlingen av verktyg för sitt spelande, den duger gott till om man ska snabb kolla något och behöver du lite mer finns det andra sidor.

Här har vi nämnt tre aktörer på marknaden som tillhör några av dom populäraste, det ska dock nämnas att det finns en hel del fler och vilken man slutligen vill använda är så klart en smaksak. I slutänden är det upp till dig att själv bilda dig en uppfattning om vilken tjänst som passar dig bäst.

Lycka till med dina kommande oddsjämförelser!