Weekend Betting
Allt om betting och kasino online

Bet365 Recension

Bet365 har haft sin spellicens i Storbritannien sedan 1974, Bet365 ingår i koncernen Bet365 Limited som är en av Englands ledande inom spel och vadslagning. Koncernen har 1000+ anställda och man är sjunde största privata företag i England. Bet365 kan ses i stort sett i varje fotbollsmatch i England.

Bet365 finns tillgänglig på 15 språk, bland dessa finns de flesta Europeiska språk representerade.

Kundsupport
Bet365 erbjuder dygnet runt support via en rad olika metoder. Oftast har man bara svensktalande support under vissa tider utöver det finns engelsktalande support tillgänglig dygnet runt. Supporten på Bet365 kan nås på en rad olika vis, telefon där finns det också en uppringningstjänst tillgänglig där dom ringer upp dig, email, live chatt, fax samt vanlig post.

Supporten på Bet365 är mycket kompetent och kan lösa dom flesta problem du kan tänkas stöta på när du spelar hos dom. Live chatten är att föredra då problemet man har oftast blir löst på en gång.

Spelutbud
Spelutbudet hos Bet365 är mycket stort och man är också ett av få bolag som erbjuder så mycket sporter som man gör. Man kan i stort sett spela på allt hos Bet365, allt från fotboll till nöjes evenemang.

Det är inte bara själva objekten som man har ett stort utbud av, man erbjuder också ett stort utbud av olika marknader också. 1X2 är fortfarande en av dom största, därutöver erbjuder man stora variationer på över/under, många val på asian handikapp, vanligt handikapp och mycket mer.

Man erbjuder också ett av dom största utbuden på marknaden när det kommer till att spela live, spelar du mycket live är Bet365 ett måste att ha.

Man kan lugnt säga att det finns något för alla smaker på Bet365, det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs.

Ekonomisk Info
Bet365 erbjuder en rad olika metoder för att sätta in och ta ut pengar från ditt konto. Däribland hittar du dom allra vanligaste metoderna som Kreditkort, Banköverföring, Neteller, Moneybookers, Paypal och en rad andra lösningar. Tiden för insättning och uttag varierar beroende på metod du valt, men oftast går det riktigt fort vid både insättning och uttag.

Bet365 erbjuder också insättningar och uttag via dom flesta valutor som finns idag och det är bara att välja vilken valuta som passar dig bäst.

Sammanfattning
Bet365 är ett bolag du kan lita på, det finns inte många nackdelar med att ha detta bolag. Utbudet av både sporter och marknader är stort och man hittar många gånger högst odds på ett flertal sporter hos Bet365. Dessutom erbjuder man ett stort utbud av live matcher, där du både kan spela och titta på matchen. Har du inte ett konto redan bör du registrera ett redan idag.